De derde dag

Soms zijn er van die momenten dat je niet weet of de emotie verschiet naar een lach of traan. Op de derde dag van de Roparun is de kans op een paar van die momenten groot.


Je ziet bij een teamgenoot ontlading van de spanning en zijn/haar beste intenties. Je ziet de support van familie/vrienden, dichterbij huis. Het is natuurlijk de inspanning, het weinige of gebroken of gevouwen slapen en al hetgeen waar je als team al langere tijd naar toe hebt gewerkt dat de emoties iets sneller loskomen.

België is ook de vorige dag en nacht gepasseerd met al het hartverwarmende welkom. En iedereen heeft pijntjes maar we blijven doorgaan. Als Oud-Beijerland nadert, is er het besef, althans bij mij vorig jaar, dat ik – dat wij – het gaan redden.

Als team staan we aan de vooravond, het aftellen begint te naderen. Ons team heeft weer een andere samenstelling, meer nog dan andere jaren. En ik heb er vertrouwen in dat we weer een goed team zullen zijn. Die derde dag zal weer aanbreken. De zinsnede "we weten waarvoor we het doen" hoor ik regelmatig binnen het team. En dat is het misschien wel op dag 3: het besef van "doen".

Rob

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Menu

Wilt u een bijdrage overmaken?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Social Media