Het moment van Henk

Het eerste waar ik aan denk bij het schrijven over een memorabel moment in mijn korte Roparun geschiedenis is het moment van Henk.


In de afgelopen Roparun editie waren we wat zoekend met de goedlopende al bestaande en nieuwe initiatieven. De Kids Run is van de grond gekomen en er was ook voor het eerst een collecte in een paar wijken van Oud-Beijerland. De Kids Run was kleinschalig met 1 school maar werd wel 1 dag met veel frisse energie in het Laningpark. Uiteindelijk liepen er tijdens de Roparun kinderen mee bij de doortocht in Oud-Beijerland. Stralend. De warme respons tijdens de collecte was tevens een opsteker. Al was er aanvankelijk wat scepsis.

Eveneens was dit zo met het idee van Henk; een pubquiz. Henk zag het al voor zich: 30 teams in de SHO kantine strijdend voor de eer met een professionele opzet. En er was wat twijfel of het zou lukken. En discussie of we dat niet gewoon zelf konden organiseren. Henk geloofde erin en ging ermee aan de slag. Een paar andere teamleden haakte aan. Op de dag van de pubquiz voelde Henk wel wat wedstrijdspanning. In de middag kregen we bericht dat de naambordjes van de teams al klaar stonden.

Okee, hier en daar waren er nog wat verbeterpuntjes. Het heeft de pret niet minder gemaakt. Ik heb een gedenkwaardige avond gehad en het team kwam meer in de flow met de nieuwe initiatieven. Klasse zei ik dan vroeger op het voetbalveld.

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Menu

Wilt u een bijdrage overmaken?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Social Media