Teamleden

Team Oud-Beijerland bestaat uit 22 personen. Naast hardlopers zijn er fietsers, verzorgers (catering, massage en fysio) en chauffeurs nodig om alles soepel te laten verlopen. De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt hard getraind.

Hi, ik ben Krista Nederveen, teamcaptain en fietsbegeleider van het team, getrouwd met Hans (eveneens teamlid als loper), heb twee kinderen en ben marketing- en communicatieadviseur van beroep. Mijn motivatie Hi, ik ben Krista Nederveen, teamcaptain en fietsbegeleider van het team, getrouwd met Hans (eveneens teamlid als loper), heb twee kinderen en ben marketing- en communicatieadviseur van beroep. Ik houd van sporten, krachttraining, bootcamp, spinning en RPM. Daarnaast doe ik dit jaar mee aan de Nijmeegse Vierdaagse en de Omloop van Flakkee. Verder vind ik het fijn om buiten te zijn, naar het strand, het bos of de polder in. Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen met de Roparun: Niet elk lichaam is gezond, mensen met kanker kunnen niet meer doen wat ze willen. Maar wij kunnen met ons gezonde lichaam hun dagen wel draaglijker maken. Daar zet ik mij graag voor in. Mee doen aan de Roparun doe ik dan ook met veel enthousiasme. Laten we er ook dit jaar een feestje van maken door mooie acties te organiseren, veel geld op te halen en er een prachtrun van te maken.

Ik ben Anita Kooij 43 jaar en ben getrouwd met Marcel en we hebben een dochter Wendy(14). Mijn motivatie Ik ben Anita Kooij 43 jaar en ben getrouwd met Marcel en we hebben een dochter Wendy(14). In het dagelijkse leven ben ik huismoeder en 1 dag per week werk ik als pedicure. Ik ga voor de tweede keer mee in het basiskamp/catering met team Oud Beijerland. Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die kanker heeft of er aan overleden is. Ik hoop mee om zo m’n bijdrage te leveren en met ons team een mooi bedrag binnen te kunnen halen. Dus steun onze acties, alle kleine beetjes zijn welkom.

Ik ben Arjan Holleman, 44 jaar, getrouwd met Thalita (loper van Team Oud-Beijerland) en vader van twee dochters.  Mijn motivatie Ik ben Arjan Holleman, 44 jaar, getrouwd met Thalita (loper van Team Oud-Beijerland) en vader van twee dochters. Tijdens de Roparun lig mijn rol in het basiskamp. Het is voor mij de eerste keer dat ik mee ga. Door op deze manier de Roparun mee te mogen maken, kan ik wellicht in een volgende editie mee als loper. Maar eerst maar eens dienstig aan de slag voor de kanjers die de tocht lopen en fietsen. Mij doel is dus om deze toppers goed te ontvangen en weg te sturen van het basiskamp tijdens de tocht. Los van mijn rol in het basiskamp, coördineer ik de sponsoring en houd ik mij, samen met Krista en Jacobien, bezig met de communicatie en uitingen.

Hoi, Ik ben Denise Reedijk en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met Nathan (tevens loper bij dit team). Mijn motivatie Hoi, Ik ben Denise Reedijk en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met Nathan (tevens loper bij dit team). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ergotherapeut en werk ik met ouderen. Als hobby loop ik graag hard, maar een roparun is voor mij nog even wat te ver. Om die reden ga ik mee in de catering en wordt dit mijn zesde run. Waarom ik mee ga met de Roparun? Bijna iedereen maakt in zijn omgeving mee dat mensen getroffen worden door deze vreselijke ziekte. Door mijn deelname aan de Roparun kan ik een bijdrage leveren om het leven voor deze mensen prettiger te maken.

Tijdens de Roparun jubileumeditie van 2019 hoop ik voor de tiende keer binnen het Team Oud Beijerland actief te zijn, als loper vanaf Parijs naar Rotterdam. Mijn motivatie Tijdens de Roparun jubileumeditie van 2019 hoop ik voor de tiende keer binnen het Team Oud Beijerland actief te zijn, als loper vanaf Parijs naar Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik actief als verkoper voor een containerrederij in de Rotterdamse haven. Sinds 2012 getrouwd met Krista, samen hebben wij twee kinderen, Maud van bijna 7 jaar en Jort van 4 jaar. Je moet de Roparun meegemaakt hebben om te weten wat ik bedoel: maar het is een unieke en onvergetelijke ervaring. Mijn motivatie om ook dit jaar weer mee te doen aan de run: Hopelijk kunnen wij als Team weer het nodige bewerkstelligen door de nodige acties, die we in de pen hebben zitten. Uiteraard rekenen wij graag op u als donor, maar ook tijdens de doorkomst in de Hoekse Waard tijdens het pinksterweekeinde. Ik zal mij di jaar weer graag inzetten voor de coördinatie van de broodnodige acties, waarbij we alle assistentie goed kunnen gebruiken. Wij rekenen op uw steun.

Mijn naam is Heleen de Jong, 52 jaar. Getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen Michel 28 en Marisca 25. Mijn motivatie Mijn naam is Heleen de Jong, 52 jaar. Getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen Michel 28 en Marisca 25. Dit jaar hoop ik voor de 4e keer mee te gaan als fietser. Ik zeg altijd maar je moet de Roparun meegemaakt hebben wil je weten wat een onvergetelijke ervaring het is. Mijn motivatie om weer met de Roparun mee te gaan: Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bij dragen voor iedereen die hier mee te maken heeft. Iedereen kent helaas wel iemand in haar of zijn omgeving met deze vreselijke ziekte. Door mijn deelnamen aan de Roparun kan ik een bijdrage leveren om het leven van al deze mensen prettiger te maken.

Ik ben Henk Sintnicolaas en ik ben 70 jaar oud en gepensioneerd boekhouder. Mijn motivatie Ik ben Henk Sintnicolaas en ik ben 70 jaar oud en gepensioneerd boekhouder. In mijn vrije tijd bezorg ik nog 1 a 2 dagen per week IJs voor Gebo Gelato in geheel Nederland. Ik woon sinds 1996 in Oud-Beijerland en ben getrouwd met Jenny en samen hebben wij 2 dochters, Nathalie en Chantal. Sinds 1990 ben ik een fanatieke tourfietser en heb heel veel klassiekers gefietst ( 58 ) en ook aan een flink aantal Cyclo-Sportieve tochten deelgenomen, waaronder 5 keer de Velomediane Claude Criquelion. In 2012 en 2013 heb ik 2 keer deelgenomen aan de Alpe ‘d Huzes, waarvoor ik heel veel geld heb opgehaald en ben ik 4 maal op 1 dag de Alpe ‘d Huez omhoog gereden. Ook heb ik aan een flink aantal ¼ Triathlons deelgenomen en 2 keer de Rotterdam Marathon gelopen, in 1996 en 1997 (mijn beste tijd was 3 uur en 58 minuten). Mijn motivatie om mee te doen met de Roparun: Na mijn 1e deelname aan de Roparun had het Roparun-virus mij volledig te pakken. Ik ben dan ook dolblij dat ik dit jaar mee kan doen in Team 037! Ik ben verheugd dat ik in een gemotiveerd team ben terechtgekomen met veel acties, wijn, speculaaspoppen, mosselavond, cupcakes, feestavond, stroopwafels, bootcamp, klaverjassen en niet te vergeten de vele sponsors. En nu maar hopen dat dit een zodanige uitstraling heeft op de mensen, zodat zij ons willen steunen om ons doel te bereiken. Dus: steun ons gewoon, moedig ons aan en doe mee aan de vele acties !

Ik ben Jacco Bakker, 44 jaar en getrouwd met Jacobien (de mooie vrouw rechts van mij ;-) ) Samen hebben we 2 kinderen, Sven en Sanne. Mijn motivatie Ik ben Jacco Bakker, 44 jaar en getrouwd met Jacobien (de mooie vrouw rechts van mij ;-) ) Samen hebben we 2 kinderen, Sven en Sanne. Ik werk bij Woonbron als verhuurmakelaar. Na een fantastische 1e run vorig jaar, ga ik dit jaar voor de 2e keer mee als chauffeur. Motivatie Jarenlang hebben wij op het werk ook een Roparun team gehad en ik wilde graag een keer meedoen voor dit goede doel. Ik hoorde iedere keer van mijn collega's wat een beleving dit was. Helaas heeft Woonbron besloten niet meer deel te nemen aan de Roparun. Vorig jaar werd ik door de buren (Hans en Krista, de captains van nu) gevraagd om mee te gaan als chauffeur voor de lopers. Dat vond ik een eer en zo kon ik toch een keer de Roparun meemaken. De uiteindelijke motivatie is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze vreselijke ziekte draaglijker te maken voor de patienten. Iedereen kent wel iemand in zijn directe omgeving die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Helaas is kanker nog steeds doodsoorzaak nr.1. Het geld dat ingezameld wordt, gaat naar allerlei instanties en stichtingen, die het leven van deze mensen aangenamer proberen te maken. Het geld is heel hard nodig, dus doneer!

Hoi! Mijn naam is Jacobien, ik ben getrouwd met Jacco (ook teamlid als chauffeur), we hebben twee kinderen, en ik ben werkzaam bij Van Oordt The Portion Company. Mijn motivatie Hoi! Mijn naam is Jacobien, ik ben getrouwd met Jacco (ook teamlid als chauffeur), we hebben twee kinderen, en ik ben werkzaam bij Van Oordt The Portion Company. Dit wordt mijn eerste deelname aan de Roparun als teamlid van Team Oud-Beijerland en ik heb er onwijs veel zin in! Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen met de Roparun: Al jaren ben ik enthousiast over dit evenement en steun en support ik iedereen die mee doet of deed aan de Roparun. Want waar een ander moet vechten om te overleven, kan juist dit vechten middels de opbrengsten van de Roparun een stuk dragelijker gemaakt worden. En wat een mooi gegeven is dat! Daarom vind ik het bijzonder dat ik dit jaar een plekje heb gekregen binnen Team Oud-Beijerland en dat ik mij nu ook actief kan inzetten voor dit goede doel.

Hallo, ik ben John Frijters, 50 lentes jong en woonachtig in Oud-Beijerland. Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee met Roparun Team 037 Oud-Beijerland. Mijn motivatie Hallo, ik ben John Frijters, 50 lentes jong en woonachtig in Oud Beijerland. Dit jaar mag ik voor de derde keer mee met Roparun Team 037 Oud-Beijerland. Als loper heb ervaring met trials en halve marathons en voor de fun de jaarlijkse en wel hele leuke Harbourrun en bruggenloop. Als sport is lopen niet het enige wat ik uitoefen. Mijn grootste liefde is boksen en doe dat 36 jaar met heel veel plezier. Op de woensdagmiddag geef ik bokstraining bij sportschool GetPro in Oud-Beijerland. Op de vrijdagavond boks ik met de jongens mee. Verder Synrgy, fitness en bijna elke zaterdag met de leukste sportgroep van Oud Beijerland de ‘Bootcamp’. Iedere keer rollen, rennen, opdrukken in het Lanningpark. Op de donderdagavond geef ik “Bootcamp” met vaak dezelfde leukste groep in hetzelfde park. In het dagelijkse leven oefen ik mijn functie uit in de Rotterdamse haven. Als Inspecteur Transport & Milieuveiligheid bij het Havenbedrijf Rotterdam nv werk ik vanaf het World Port Center of sta met mijn voeten (figuurlijk) in het water en inspecteer binnenvaart – en zeeschepen op schadelijke en gevaarlijke stoffen. Bij incidenten (wat weinig gebeurt omdat we natuurlijk de veiligste haven ter wereld zijn) treed ik op als adviseur voor diverse modaliteiten en geef gevraagd danwel ongevraagd mijn advies. Vanaf 2018 ben ik ook coördinator voor de vrijwilligers voor de Wereldhavendagen Rotterdam. Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen aan de Roparun: Genoeg over het werk, terug naar waar het echt om gaat. Je hebt net gelezen welk rijkdom ik bezit om dit allemaal te mogen doen, sporten en werken. Een gezond lichaam die goed functioneert en daar wil ik wat voor doen. Mensen die palliatieve zorg nodig hebben, hebben er alles voor over om dat ook te mogen doen. Helaas door die verdomde ziekte kunnen zij dat niet. De geest is er gezond genoeg voor, het lichaam niet. Om het voor deze mensen zoveel mogelijk dragelijk te maken en de zorg en plezier te geven is er geld nodig. Dat geld proberen wij als team(s) op te halen en daarbij hebben wij ‘jullie’ voor nodig. Met een kleine donatie worden grootse dingen gedaan zoals een mooie brede lach op hun gezicht van deze mensen omdat zij de zorg krijgen die zij verdienen. Dus steun onze acties en doneer. Elke euro draagt hier aan bij! Ik zie jullie bij de doorkomst in OBL of op de Coolsingel in Rotterdam!

Hallo mijn naam is Leen Nagtegaal, Ik ga nu voor de 6e keer meer met Roparunteam 37 Oud-Beijerland. Mijn motivatie Hallo mijn naam is Leen Nagtegaal, Ik ga nu voor de 6e keer meer met Roparunteam 37 Oud-Beijerland. Ik ben 11 jaar geleden gevraagd om een mee te gaan met een team wat in oprichting was als ondersteuner voor de lopers om fietsen, het doel waar ik al veel van had gehoord sprak mij wel aan zonder dat ik wist wat mij te wachten stond. Eenmaal 1x mee gemaakt heb ik gelijk een virus opgelopen het zogenaamde Roparun-virus en daar is heel moeilijk meer van af te komen, zeker als je terecht komt in een mooi team met lieve enthousiaste mensen. Het eerste jaar viel behoorlijk tegen bij terug komst in Rotterdam had ik de billen van een roodbilaap, maar wat wij onderweg meegemaakt hebben was zo bijzonder dat ik daar nog regelmatig positief aan terug denkt. Vorig jaar weer meegedaan na enkele jaren van afwezigheid was het net of ik niet weg geweest was. Ik hoop echt dat wij (en ik twijfel daar echt niet aan) dit jaar weer een fantastische run gaan maken met een hele mooi en goede opbrengt bijdrage van ons team, want eigenlijk doen wij het daar toch met zijn allen voor om voor vele mensen een aangenamere toekomst te bezorgen. Tot ziens allemaal te ontmoeten met de Pinksteren ergens tussen Parijs en Rotterdam of waar dan ook. Met Roparun groetjes, Leen

Binnenkort vertelt Leen hier wat hem drijft om mee te doen aan de Roparun

Mijn naam is Marjolijn Landman, 45 lentes jong en moeder van 3 pubers. Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee als loper van team Oud-Beijerland en ik vind het een voorrecht. Mijn motivatie Mijn naam is Marjolijn Landman, 45 lentes jong en moeder van 3 pubers; Jens, Bjarne en Lune. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee als loper van team Oud-Beijerland en ik vind het een voorrecht. In het dagelijks leven werk is als verpleegkundig specialist kindergeneeskunde, naast patiënten zorg houd ik me bezig met onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en organiseer ik congressen. In mijn vrije tijd sport ik graag; ik hou van hardlopen, bootcampen en ik volg met plezier verschillende groepslessen in de sportschool. Mijn motivatie om mee te doen: Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of eraan is overleden; dan weet je ook als geen ander hoe meedogenloos deze ziekte is en dat er nooit genoeg steun kan zijn voor deze mensen en zijn omgeving. Ik ken het verdriet van verliezen van dierbaren aan deze ziekte; daarom ben ik zo blij dat mijn lijf gezond is en dat ik me als teamlid van een prachtig team en loper in kan zetten voor dit prachtige doel. Tot ziens op onze georganiseerde evenementen, langs de weg met als grootste doel; zoveel mogelijk geld binnen halen! Ik ga er voor; doen jullie mee?

Mijn naam is Paul Reedijk. Getrouwd met Cobie en we hebben samen 2 kinderen, Stephan en Denise. Bij de run van 2019 ben ik 62 zomers oud. Mijn motivatie Mijn naam is Paul Reedijk. Getrouwd met Cobie en we hebben samen 2 kinderen, Stephan en Denise. Bij de run van 2019 ben ik 62 zomers oud. Het gaat mijn 11 run worden voor Team 037 Oud Beijerland. Als fietser begonnen en dat 5 runs gedaan, daarna 5 keer als loper en hoop in 2019 weer te gaan lopen. Vanaf de oprichting ben ik al bij het team. Begonnen met John Barends, John Kerpel en Hans Visser. Een team waaraan ik echte vrienden heb overgehouden. Geruime tijd ben ik teamcaptain geweest en heb nu heb ik het stokje overgedragen aan een nieuwe lichting. Een tandje terug. Maar ben het virus van de Roparun nog steeds niet kwijt en ga er dan ook weer voor 110% tegenaan. Motivatie De motivatie om me voor de Roparun in te zetten is eigenlijk heel eenvoudig. Mensen helpen die hulp nodig hebben. Mensen die door kanker in een draaimolen zitten, waar alle kaders zijn weggeslagen. Een onzekere toekomst tegemoet gaan. Maar ook “schoon” verklaard nog de negatieve gevolgen ondervinden. Ik vind het geweldig als mensen zich voor anderen inzetten zonder te vragen wat krijg ik er voor terug. Maar het sportieve en de teamgeest is voor mij ook een motivatie. Ik zet me in voor de Roparun en wil op deze manier mijn steentje bijdragen.

In het dagelijks leven ben ik chauffeur uitzonderlijk vervoer. Ik ga voor de 4de keer mee met team Oud Beijerland als navigator op een van de team busjes. Mijn motivatie Mijn naam is Peter Kooiman ik ben op het moment van de run 40 jaar oud. Ik heb een vriendin Danielle en 2 kinderen Jayden 9 en Bente 5 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik chauffeur uitzonderlijk vervoer. Ik ga voor de 4de keer mee met team Oud Beijerland als navigator op een van de team busjes. Mijn motivatie om mee te doen: Ik vind het een mooie bijzondere ervaring om mee te gaan en natuurlijk het doel waarvoor we het doen dat weet iedereen en als jullie ook iets willen doen steun ons en daarmee de mensen die het zo hard nodig hebben! Ik heb er weer zin in!!!

Ik ben Piet, ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee kids. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagen chauffeur. Mijn motivatie Ik ben Piet, ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee kids. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagen chauffeur. En met veel enthousiasme mag ik mijn truck gebruiken om het basiskamp van Roparun Team Oud-Beijerland te begeleiden tijdens de run. Ik ben er trots op dat ik het team kan ondersteunen en op deze manier kan helpen om mensen met die rotziekte een fijner leven te geven. Mijn motivatie om deel te nemen: De editie van 2019 zal voor mij een extra emotionele lading hebben omdat mijn vader in het najaar van 2017 overleden is aan kanker. Ik rijd dit jaar dan ook mee ter nagedachtenis aan mijn pa en begeleid de run met gemengde gevoelens.

Mijn naam is René Rijnen, ik ben 43 jaar en getrouwd met Jacqueline. Wij hebben een dochter Rachel (15). Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee aan de Roparun. Mijn motivatie Mijn naam is René Rijnen, ik ben 43 jaar en getrouwd met Jacqueline. Wij hebben een dochter Rachel (15). Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee aan de Roparun. Al sinds mijn jonge jaren werk ik als schilder en sinds 13 jaar als zelfstandige in mijn eigen schildersbedrijf “De 4 Seizoenen Schilder”. Mijn oom doet al jaren mee met de Roparun. Hij heeft me enthousiast gemaakt voor dit mooie evenement. Via een van mijn klanten ben ik bij Team Oud-Beijerland gekomen. Ik zag bij hen in huis letterlijk een Roparun-medaille aan de muur hangen en dacht: he, wat leuk! En dus polsde ik of ze nog een loper nodig hadden. En ja hoor: zo kwam ik in Team Oud-Beijerland terecht! Ik ben benieuwd wat het eerste jaar als Roparunner mij gaat brengen en heb er veel zin in om mij in te zetten voor zo’n goed doel! Hardlopen is mijn passie en hobby. Mijn eerste focus ligt op de Marathon van Rotterdam. Daarna ren ik door naar Parijs om daar aan de start te verschijnen!

Ik ben Renske van der Hoek-Marseille, getrouwd met Pieter en heb twee kinderen van 7 en 5jaar. Dit zijn dan ook mijn grootste supporters. Mijn motivatie Graag deel ik met jullie mijn twee doelen voor 2019: de marathon van rotterdam en de Roparun met het Team Oud-Beijerland. Voor dat laatste stel ik me graag voor. Ik ben Renske van der Hoek-Marseille, getrouwd met Pieter en heb twee kinderen van 7 en 5jaar. Dit zijn dan ook mijn grootste supporters. Ik werk als opleider en coach bij de ASVZ. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee met dit mooie team. Vorig jaar als reserve loper en cateraar. En dit jaar als loper. Het team heb ik ervaren als ongelofelijk enthousiast. Het gaan voor het doel en elkaar in zo’n weekend is onbeschrijfelijk mooi. Ik ben blij dat ik dit jaar weer mee kan en me in kan zetten voor dit doel.

Ik doe mee aan de Roparun omdat ik me op een vrijwillige manier wil inzetten voor een goed doel. Mijn motivatie Ik doe mee aan de Roparun omdat ik me op een vrijwillige manier wil inzetten voor een goed doel. Bij de Roparun is dit een mooie combinatie van sportieve uitdaging, het samenwerken binnen het team, de inzet vooraf aan en tijdens het evenement organiseren en uiteraard de belevenis van de daadwerkelijke run zelf waar alle supporters langs de kant veel kleur geven aan het evenement. Maak ook kennis met de andere teamleden.

Binnenkort vertelt Roland hier wat hem drijft om mee te doen aan de Roparun

Hoi ik ben Thalita Holleman, 46 jaar en getrouwd met Arjan Holleman (teamlid basiskamp team Oud-Beijerland) en moeder van 2 prachtige dochters. Mijn motivatie Hoi ik ben Thalita Holleman, 46 jaar en getrouwd met Arjan Holleman (teamlid basiskamp team Oud-Beijerland) en moeder van 2 prachtige dochters. Ik werk 3 dagen per week in de horeca bij Voorwinden in s-gravendeel. Voor mij wordt dit de eerste keer dat ik mee gaat doen met de roparun. Hardlopen is mijn passie, Ik heb 2x de marathon gelopen in Rotterdam en gaat graag sporten in de sportschool. Mijn motivatie om mee te doen is dat ik te maken heb gehad met mensen in mijn familie zijn te komen overlijden aan deze ziekte en dat mijn vader ook deze ziekte heeft gehad, hij is gelukkig genezen en weet dat de behandelingen heel veel geld kosten. Daarom ga ik meelopen om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor dit goede doel. Help ons en doneer, ieder bedrag is welkom.

Hoi, mijn naam is Veronique Nagtegaal en ik ga voor de 5de keer mee met team Oud-Beijerland. Nadat mijn vader, Leen Nagtegaal, met veel enthousiasme verhalen en ervaringen over zijn eerste deelname vertelde, wilde ik ook graag mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel. Mijn motivatie Hoi, mijn naam is Veronique Nagtegaal en ik ga voor de 5de keer mee met team Oud-Beijerland. Nadat mijn vader, Leen Nagtegaal, met veel enthousiasme verhalen en ervaringen over zijn eerste deelname vertelde, wilde ik ook graag mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel. Ik ben als basiskamper en als fietser mee geweest. Na een paar jaar afwezigheid ben ik vorig jaar als navigator mee geweest. Dit jaar spring ik weer op de fiets en ik heb er weer zin in! Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen aan de Roparun: Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor een goed doel. Een goed doel, die een verschil kan maken voor diegene die er gebruik van maken. De Roparun is zo’n goed doel. Met een gezond lijf kunnen wij meedoen om dat verschil te maken. Tegenwoordig kent iedereen wel iemand met kanker. De impact van deze ziekte is groot en ik wil graag samen met anderen het verschil kunnen maken, het leven dragelijker maken. Jullie toch ook? Meedoen kan al met een donatie, meedoen aan één van de evenementen die georganiseerd worden of het kopen van een speculaaspop voor Sinterklaas.

\n

\n
\n <\/a>\nHi, ik ben Krista Nederveen, teamcaptain en fietsbegeleider van het team, getrouwd met Hans (eveneens teamlid als loper), heb twee kinderen en ben marketing- en communicatieadviseur van beroep.\n

\nIk houd van sporten, krachttraining, bootcamp, spinning en RPM. Daarnaast doe ik dit jaar mee aan de Nijmeegse Vierdaagse en de Omloop van Flakkee. Verder vind ik het fijn om buiten te zijn, naar het strand, het bos of de polder in.

\n Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen met de Roparun:<\/strong>
\nNiet elk lichaam is gezond, mensen met kanker kunnen niet meer doen wat ze willen. Maar wij kunnen met ons gezonde lichaam hun dagen wel draaglijker maken. Daar zet ik mij graag voor in. Mee doen aan de Roparun doe ik dan ook met veel enthousiasme. Laten we er ook dit jaar een feestje van maken door mooie acties te organiseren, veel geld op te halen en er een prachtrun van te maken.\n\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Anita Kooij","meta":"Basiskamp","content":"Ik ben Anita Kooij 43 jaar en ben getrouwd met Marcel en we hebben een dochter Wendy(14).\n\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nIk ben Anita Kooij 43 jaar en ben getrouwd met Marcel en we hebben een dochter Wendy(14). In het dagelijkse leven ben ik huismoeder en 1 dag per week werk ik als pedicure.\nIk ga voor de tweede keer mee in het basiskamp\/catering met team Oud Beijerland.\n

\nIedereen kent in zijn omgeving wel iemand die kanker heeft of er aan overleden is. Ik hoop mee om zo m\u2019n bijdrage te leveren en met ons team een mooi bedrag binnen te kunnen halen.\nDus steun onze acties, alle kleine beetjes zijn welkom.\n\n <\/div>\n<\/div>","image":"images\/teamleden\/anita.jpg"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Arjan Holleman","meta":"Basiskamp","content":"

Ik ben Arjan Holleman, 44 jaar, getrouwd met Thalita (loper van Team Oud-Beijerland) en vader van twee dochters. <\/p>\n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n

\n
\n <\/a>\nIk ben Arjan Holleman, 44 jaar, getrouwd met Thalita (loper van Team Oud-Beijerland) en vader van twee dochters.

\n Tijdens de Roparun lig mijn rol in het basiskamp. Het is voor mij de eerste keer dat ik mee ga. Door op deze manier de Roparun mee te mogen maken, kan ik wellicht in een volgende editie mee als loper. Maar eerst maar eens dienstig aan de slag voor de kanjers die de tocht lopen en fietsen.

\n \n Mij doel is dus om deze toppers goed te ontvangen en weg te sturen van het basiskamp tijdens de tocht. Los van mijn rol in het basiskamp, co\u00f6rdineer ik de sponsoring en houd ik mij, samen met Krista en Jacobien, bezig met de communicatie en uitingen. \n\n <\/div>\n<\/div>","image":"images\/teamleden\/arjan.JPG"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Denise Reedijk","meta":"Basiskamp","image":"images\/teamleden\/denise.JPG","content":"Hoi, Ik ben Denise Reedijk en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met Nathan (tevens loper bij dit team). \n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nHoi, Ik ben Denise Reedijk en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met Nathan (tevens loper bij dit team). \n

\nIn het dagelijks leven ben ik werkzaam als ergotherapeut en werk ik met ouderen. Als hobby loop ik graag hard, maar een roparun is voor mij nog even wat te ver. Om die reden ga ik mee in de catering en wordt dit mijn zesde run. \n

\n Waarom ik mee ga met de Roparun?<\/strong>
\nBijna iedereen maakt in zijn omgeving mee dat mensen getroffen worden door deze vreselijke ziekte. Door mijn deelname aan de Roparun kan ik een bijdrage leveren om het leven voor deze mensen prettiger te maken. \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/hans-nederveen.JPG","title":"Hans Nederveen","meta":"Loper","link":"","content":"Tijdens de Roparun jubileumeditie van 2019 hoop ik voor de tiende keer binnen het Team Oud Beijerland actief te zijn, als loper vanaf Parijs naar Rotterdam.\n\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nTijdens de Roparun jubileumeditie van 2019 hoop ik voor de tiende keer binnen het Team Oud Beijerland actief te zijn, als loper vanaf Parijs naar Rotterdam.

\nIn het dagelijks leven ben ik actief als verkoper voor een containerrederij in de Rotterdamse haven. Sinds 2012 getrouwd met Krista, samen hebben wij twee kinderen, Maud van bijna 7 jaar en Jort van 4 jaar.

\nJe moet de Roparun meegemaakt hebben om te weten wat ik bedoel: maar het is een unieke en onvergetelijke ervaring.\n

\n Mijn motivatie om ook dit jaar weer mee te doen aan de run:<\/strong>
\nHopelijk kunnen wij als Team weer het nodige bewerkstelligen door de nodige acties, die we in de pen hebben zitten. Uiteraard rekenen wij graag op u als donor, maar ook tijdens de doorkomst in de Hoekse Waard tijdens het pinksterweekeinde. Ik zal mij di jaar weer graag inzetten voor de co\u00f6rdinatie van de broodnodige acties, waarbij we alle assistentie goed kunnen gebruiken.\n

\nWij rekenen op uw steun.\n \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Heleen de Jong","meta":"Fietser","image":"images\/teamleden\/heleen.JPG","content":"Mijn naam is Heleen de Jong, 52 jaar. Getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen Michel 28 en Marisca 25.


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nMijn naam is Heleen de Jong, 52 jaar. Getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen Michel 28 en Marisca 25.

\n Dit jaar hoop ik voor de 4e keer mee te gaan als fietser.

\n Ik zeg altijd maar je moet de Roparun meegemaakt hebben wil je weten wat een onvergetelijke ervaring het is. \n

\n Mijn motivatie om weer met de Roparun mee te gaan:<\/strong>
\n Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bij dragen voor iedereen die hier mee te maken heeft. Iedereen kent helaas wel iemand in haar of zijn omgeving met deze vreselijke ziekte. Door mijn deelnamen aan de Roparun kan ik een bijdrage leveren om het leven van al deze mensen prettiger te maken. \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Henk Sintnicolaas","meta":"Chauffeur\/Navigator","image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_Henk.jpeg","content":"Ik ben Henk Sintnicolaas en ik ben 70 jaar oud en gepensioneerd boekhouder.\n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nIk ben Henk Sintnicolaas en ik ben 70 jaar oud en gepensioneerd boekhouder.

\nIn mijn vrije tijd bezorg ik nog 1 a 2 dagen per week IJs voor Gebo Gelato in geheel Nederland. Ik woon sinds 1996 in Oud-Beijerland en ben getrouwd met Jenny en samen hebben wij 2 dochters, Nathalie en Chantal.\nSinds 1990 ben ik een fanatieke tourfietser en heb heel veel klassiekers gefietst ( 58 ) en ook aan een flink aantal Cyclo-Sportieve tochten deelgenomen, waaronder 5 keer de Velomediane Claude Criquelion.\nIn 2012 en 2013 heb ik 2 keer deelgenomen aan de Alpe \u2018d Huzes, waarvoor ik heel veel geld heb opgehaald en ben ik 4 maal op 1 dag de Alpe \u2018d Huez omhoog gereden.\nOok heb ik aan een flink aantal \u00bc Triathlons deelgenomen en 2 keer de Rotterdam Marathon gelopen, in 1996 en 1997 (mijn beste tijd was 3 uur en 58 minuten).\n

\n Mijn motivatie om mee te doen met de Roparun:<\/strong>
\nNa mijn 1e deelname aan de Roparun had het Roparun-virus mij volledig te pakken. Ik ben dan ook dolblij dat ik dit jaar mee kan doen in Team 037!\n

\nIk ben verheugd dat ik in een gemotiveerd team ben terechtgekomen met veel acties, wijn, speculaaspoppen, mosselavond, cupcakes, feestavond, stroopwafels, bootcamp, klaverjassen en niet te vergeten de vele sponsors.\nEn nu maar hopen dat dit een zodanige uitstraling heeft op de mensen, zodat zij ons willen steunen om ons doel te bereiken.\n

\nDus: steun ons gewoon, moedig ons aan en doe mee aan de vele acties !\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Jacco Bakker","meta":"Chauffeur","image":"images\/teamleden\/jacco.JPG","content":"Ik ben Jacco Bakker, 44 jaar en getrouwd met Jacobien (de mooie vrouw rechts van mij ;-) )\nSamen hebben we 2 kinderen, Sven en Sanne.\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nIk ben Jacco Bakker, 44 jaar en getrouwd met Jacobien (de mooie vrouw rechts van mij ;-) )\nSamen hebben we 2 kinderen, Sven en Sanne.\nIk werk bij Woonbron als verhuurmakelaar. Na een fantastische 1e run vorig jaar, ga ik dit jaar voor de 2e keer mee als chauffeur.\n

\n Motivatie<\/strong>
\nJarenlang hebben wij op het werk ook een Roparun team gehad en ik wilde graag een keer meedoen voor dit goede doel. Ik hoorde iedere keer van mijn collega's wat een beleving dit was. Helaas heeft Woonbron besloten niet meer deel te nemen aan de Roparun.\nVorig jaar werd ik door de buren (Hans en Krista, de captains van nu) gevraagd om mee te gaan als chauffeur voor de lopers. Dat vond ik een eer en zo kon ik toch een keer de Roparun meemaken.

\nDe uiteindelijke motivatie is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze vreselijke ziekte draaglijker te maken voor de patienten. Iedereen kent wel iemand in zijn directe omgeving die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Helaas is kanker nog steeds doodsoorzaak nr.1.

\nHet geld dat ingezameld wordt, gaat naar allerlei instanties en stichtingen, die het leven van deze mensen aangenamer proberen te maken. Het geld is heel hard nodig, dus doneer!\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Jacobien Bakker","meta":"Chauffeur","image":"images\/teamleden\/jacobien.JPG","content":"Hoi! Mijn naam is Jacobien, ik ben getrouwd met Jacco (ook teamlid als chauffeur), we hebben twee kinderen, en ik ben werkzaam bij Van Oordt The Portion Company.\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nHoi! Mijn naam is Jacobien, ik ben getrouwd met Jacco (ook teamlid als chauffeur), we hebben twee kinderen, en ik ben werkzaam bij Van Oordt The Portion Company. Dit wordt mijn eerste deelname aan de Roparun als teamlid van Team Oud-Beijerland en ik heb er onwijs veel zin in!\n

\n Mijn motivatie om ook dit jaar mee te doen met de Roparun:<\/strong>
\nAl jaren ben ik enthousiast over dit evenement en steun en support ik iedereen die mee doet of deed aan de Roparun. Want waar een ander moet vechten om te overleven, kan juist dit vechten middels de opbrengsten van de Roparun een stuk dragelijker gemaakt worden. En wat een mooi gegeven is dat! Daarom vind ik het bijzonder dat ik dit jaar een plekje heb gekregen binnen Team Oud-Beijerland en dat ik mij nu ook actief kan inzetten voor dit goede doel. \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/john.JPG","title":"John Frijters","meta":"Loper","link":"","content":"Hallo, ik ben John Frijters, 50 lentes jong en woonachtig in Oud-Beijerland. Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee met Roparun Team 037 Oud-Beijerland. \n\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nHallo, ik ben John Frijters, 50 lentes jong en woonachtig in Oud Beijerland. Dit jaar mag ik voor de derde keer mee met Roparun Team 037 Oud-Beijerland.\n

\nAls loper heb ervaring met trials en halve marathons en voor de fun de jaarlijkse en wel hele leuke Harbourrun en bruggenloop. Als sport is lopen niet het enige wat ik uitoefen. Mijn grootste liefde is boksen en doe dat 36 jaar met heel veel plezier. Op de woensdagmiddag geef ik bokstraining bij sportschool GetPro in Oud-Beijerland. Op de vrijdagavond boks ik met de jongens mee. Verder Synrgy, fitness en bijna elke zaterdag met de leukste sportgroep van Oud Beijerland de \u2018Bootcamp\u2019. Iedere keer rollen, rennen, opdrukken in het Lanningpark. Op de donderdagavond geef ik \u201cBootcamp\u201d met vaak dezelfde leukste groep in hetzelfde park.\n

\nIn het dagelijkse leven oefen ik mijn functie uit in de Rotterdamse haven. Als Inspecteur Transport & Milieuveiligheid bij het Havenbedrijf Rotterdam nv werk ik vanaf het World Port Center of sta met mijn voeten (figuurlijk) in het water en inspecteer binnenvaart \u2013 en zeeschepen op schadelijke en gevaarlijke stoffen. Bij incidenten (wat weinig gebeurt omdat we natuurlijk de veiligste haven ter wereld zijn) treed ik op als adviseur voor diverse modaliteiten en geef gevraagd danwel ongevraagd mijn advies. Vanaf 2018 ben ik ook co\u00f6rdinator voor de vrijwilligers voor de Wereldhavendagen Rotterdam.\n

\nMijn motivatie om ook dit jaar mee te doen aan de Roparun:<\/strong>
\nGenoeg over het werk, terug naar waar het echt om gaat. Je hebt net gelezen welk rijkdom ik bezit om dit allemaal te mogen doen, sporten en werken. Een gezond lichaam die goed functioneert en daar wil ik wat voor doen. Mensen die palliatieve zorg nodig hebben, hebben er alles voor over om dat ook te mogen doen. Helaas door die verdomde ziekte kunnen zij dat niet. De geest is er gezond genoeg voor, het lichaam niet. Om het voor deze mensen zoveel mogelijk dragelijk te maken en de zorg en plezier te geven is er geld nodig. Dat geld proberen wij als team(s) op te halen en daarbij hebben wij \u2018jullie\u2019 voor nodig. Met een kleine donatie worden grootse dingen gedaan zoals een mooie brede lach op hun gezicht van deze mensen omdat zij de zorg krijgen die zij verdienen. Dus steun onze acties en doneer. Elke euro draagt hier aan bij! Ik zie jullie bij de doorkomst in OBL of op de Coolsingel in Rotterdam!\n\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Leen Nagtegaal","meta":"Fietser","image":"images\/teamleden\/leen.JPG","content":"Hallo mijn naam is Leen Nagtegaal,\nIk ga nu voor de 6e keer meer met Roparunteam 37 Oud-Beijerland.\n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nHallo mijn naam is Leen Nagtegaal,\nIk ga nu voor de 6e keer meer met Roparunteam 37 Oud-Beijerland. Ik ben 11 jaar geleden gevraagd om een mee te gaan met een team wat in oprichting was als ondersteuner voor de lopers om fietsen, het doel waar ik al veel van had gehoord sprak mij wel aan zonder dat ik wist wat mij te wachten stond.

\nEenmaal 1x mee gemaakt heb ik gelijk een virus opgelopen het zogenaamde Roparun-virus en daar is heel moeilijk meer van af te komen, zeker als je \nterecht komt in een mooi team met lieve enthousiaste mensen. Het eerste jaar viel behoorlijk tegen bij terug komst in Rotterdam had ik de billen van een roodbilaap, maar wat wij onderweg meegemaakt hebben was zo bijzonder\ndat ik daar nog regelmatig positief aan terug denkt.

\nVorig jaar weer meegedaan na enkele jaren van afwezigheid was het net of ik niet weg geweest was. Ik hoop echt dat wij (en ik twijfel daar echt niet aan) dit jaar weer een fantastische run \ngaan maken met een hele mooi en goede opbrengt bijdrage van ons team, want eigenlijk doen wij het daar toch met zijn allen voor om voor vele mensen een aangenamere toekomst te bezorgen.

\nTot ziens allemaal te ontmoeten met de Pinksteren ergens tussen Parijs en Rotterdam of waar dan ook.

\nMet Roparun groetjes,
\nLeen\n\n\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Leen Timmers","meta":"Chauffeur","image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_LeenT.jpeg","content":"

Binnenkort vertelt Leen hier wat hem drijft om mee te doen aan de Roparun<\/p>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_Marjolein.jpeg","title":"Marjolijn Landman","meta":"Loper","link":"","content":"Mijn naam is Marjolijn Landman, 45 lentes jong en moeder van 3 pubers. Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee als loper van team Oud-Beijerland en ik vind het een voorrecht.\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n

\n
\n <\/a>\nMijn naam is Marjolijn Landman, 45 lentes jong en moeder van 3 pubers; Jens, Bjarne en Lune. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee als loper van team Oud-Beijerland en ik vind het een voorrecht.

\nIn het dagelijks leven werk is als verpleegkundig specialist kindergeneeskunde, naast pati\u00ebnten zorg houd ik me bezig met onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en organiseer ik congressen.

\nIn mijn vrije tijd sport ik graag; ik hou van hardlopen, bootcampen en ik volg met plezier verschillende groepslessen in de sportschool.

\n Mijn motivatie om mee te doen:<\/strong>
\nIedereen kent wel iemand die kanker heeft of eraan is overleden; dan weet je ook als geen ander hoe meedogenloos deze ziekte is en dat er nooit genoeg steun kan zijn voor deze mensen en zijn omgeving.

\nIk ken het verdriet van verliezen van dierbaren aan deze ziekte; daarom ben ik zo blij dat mijn lijf gezond is en dat ik me als teamlid van een prachtig team en loper in kan zetten voor dit prachtige doel. Tot ziens op onze georganiseerde evenementen, langs de weg met als grootste doel; zoveel mogelijk geld binnen halen!

\nIk ga er voor; doen jullie mee?\n\n \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_Paul.jpeg","title":"Paul Reedijk","meta":"Loper","link":"","content":"

Mijn naam is Paul Reedijk. Getrouwd met Cobie en we hebben samen 2 kinderen, Stephan en Denise. Bij de run van 2019 ben ik 62 zomers oud.


Mijn motivatie<\/a><\/p>\n\n

\n
<\/a>\n

Mijn naam is Paul Reedijk. Getrouwd met Cobie en we hebben samen 2 kinderen, Stephan en Denise. Bij de run van 2019 ben ik 62 zomers oud. Het gaat mijn 11 run worden voor Team 037 Oud Beijerland. Als fietser begonnen en dat 5 runs gedaan, daarna 5 keer als loper en hoop in 2019 weer te gaan lopen. Vanaf de oprichting ben ik al bij het team. Begonnen met John Barends, John Kerpel en Hans Visser. Een team waaraan ik echte vrienden heb overgehouden. Geruime tijd ben ik teamcaptain geweest en heb nu heb ik het stokje overgedragen aan een nieuwe lichting. Een tandje terug. Maar ben het virus van de Roparun nog steeds niet kwijt en ga er dan ook weer voor 110% tegenaan.

\n Motivatie<\/strong>
\nDe motivatie om me voor de Roparun in te zetten is eigenlijk heel eenvoudig. Mensen helpen die hulp nodig hebben. Mensen die door kanker in een draaimolen zitten, waar alle kaders zijn weggeslagen. Een onzekere toekomst tegemoet gaan. Maar ook \u201cschoon\u201d verklaard nog de negatieve gevolgen ondervinden. Ik vind het geweldig als mensen zich voor anderen inzetten zonder te vragen wat krijg ik er voor terug. Maar het sportieve en de teamgeest is voor mij ook een motivatie. Ik zet me in voor de Roparun en wil op deze manier mijn steentje bijdragen.<\/p>\n<\/div>\n<\/div>\n"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Peter Kooiman","meta":"Chauffeur\/Navigator","image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_Peter.jpeg","content":"In het dagelijks leven ben ik chauffeur uitzonderlijk vervoer.\nIk ga voor de 4de keer mee met team Oud Beijerland als navigator op een van de team busjes.\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n

\n
\n <\/a>\nMijn naam is Peter Kooiman ik ben op het moment van de run 40 jaar oud. Ik heb een vriendin Danielle en 2 kinderen Jayden 9 en Bente 5 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik chauffeur uitzonderlijk vervoer.\n

\nIk ga voor de 4de keer mee met team Oud Beijerland als navigator op een van de team busjes.\n

\n Mijn motivatie om mee te doen:<\/strong>
\nIk vind het een mooie bijzondere ervaring om mee te gaan en natuurlijk het doel waarvoor we het doen dat weet iedereen en als jullie ook iets willen doen steun ons en daarmee de mensen die het zo hard nodig hebben!\n\nIk heb er weer zin in!!!\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Piet de Baat","meta":"Chauffeur\/Navigator","image":"images\/teamleden\/pietdebaat.JPG","content":"Ik ben Piet, ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee kids. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagen chauffeur.\n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nIk ben Piet, ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee kids.\n

\nIn het dagelijks leven ben ik vrachtwagen chauffeur. En met veel enthousiasme mag ik mijn truck gebruiken om het basiskamp van Roparun Team Oud-Beijerland te begeleiden tijdens de run. Ik ben er trots op dat ik het team kan ondersteunen en op deze manier kan helpen om mensen met die rotziekte een fijner leven te geven.\n

\nMijn motivatie om deel te nemen:<\/strong>
\nDe editie van 2019 zal voor mij een extra emotionele lading hebben omdat mijn vader in het najaar van 2017 overleden is aan kanker. Ik rijd dit jaar dan ook mee ter nagedachtenis aan mijn pa en begeleid de run met gemengde gevoelens.\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Ren\u00e9 Rijnen","image":"images\/team\/rene-rijnen.JPG","meta":"Loper","content":"Mijn naam is Ren\u00e9 Rijnen, ik ben 43 jaar en getrouwd met Jacqueline. Wij hebben een dochter Rachel (15).\u00a0Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee aan de Roparun. \n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nMijn naam is Ren\u00e9 Rijnen, ik ben 43 jaar en getrouwd met Jacqueline. Wij hebben een dochter Rachel (15).\u00a0Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee aan de Roparun. \n

\nAl sinds mijn jonge jaren werk ik als schilder en sinds 13 jaar als zelfstandige in mijn eigen schildersbedrijf \u201cDe 4 Seizoenen Schilder\u201d. Mijn oom doet al jaren mee met de Roparun. Hij heeft me enthousiast gemaakt voor dit mooie evenement. Via een van mijn klanten ben ik bij Team Oud-Beijerland gekomen. Ik zag bij hen in huis letterlijk een Roparun-medaille aan de muur hangen en dacht: he, wat leuk! En dus polsde ik of ze nog een loper nodig hadden. En ja hoor: zo kwam ik in Team Oud-Beijerland terecht! \n

\nIk ben benieuwd wat het eerste jaar als Roparunner mij gaat brengen en heb er veel zin in om mij in te zetten voor zo\u2019n goed doel!\n

\nHardlopen is mijn passie en hobby. Mijn eerste focus ligt op de Marathon van Rotterdam. Daarna ren ik door naar Parijs om daar aan de start te verschijnen!\n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Renske vd Hoek","meta":"Loper","image":"images\/teamleden\/renske2.JPG","content":"Ik ben Renske van der Hoek-Marseille, getrouwd met Pieter en heb twee kinderen van 7 en 5jaar. Dit zijn dan ook mijn grootste supporters. \n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nGraag deel ik met jullie mijn twee doelen voor 2019: de marathon van rotterdam en de Roparun met het Team Oud-Beijerland.

\nVoor dat laatste stel ik me graag voor. Ik ben Renske van der Hoek-Marseille, getrouwd met Pieter en heb twee kinderen van 7 en 5jaar. Dit zijn dan ook mijn grootste supporters.

\nIk werk als opleider en coach bij de ASVZ. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee met dit mooie team. Vorig jaar als reserve loper en cateraar. En dit jaar als loper. Het team heb ik ervaren als ongelofelijk enthousiast. Het gaan voor het doel en elkaar in zo\u2019n weekend is onbeschrijfelijk mooi. Ik ben blij dat ik dit jaar weer mee kan en me in kan zetten voor dit doel.\n <\/div>\n<\/div>\n\n\n"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Rob van Leening","meta":"Loper","image":"images\/teamleden\/rob2.JPG","content":"Ik doe mee aan de Roparun omdat ik me op een vrijwillige manier wil inzetten voor een goed doel.\n


\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n
\n
\n <\/a>\nIk doe mee aan de Roparun omdat ik me op een vrijwillige manier wil inzetten voor een goed doel.\n

\nBij de Roparun is dit een mooie combinatie van sportieve uitdaging, het samenwerken binnen het team, de inzet vooraf aan en tijdens het evenement organiseren en uiteraard de belevenis van de daadwerkelijke run zelf waar alle supporters langs de kant veel kleur geven aan het evenement.\nMaak ook kennis met de andere teamleden. \n <\/div>\n<\/div>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/DoorkomtOBL_Roland.jpeg","title":"Roland van der Heiden","meta":"Loper","link":"","content":"

Binnenkort vertelt Roland hier wat hem drijft om mee te doen aan de Roparun<\/p>"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"image":"images\/teamleden\/thalita.JPG","title":"Thalita Holleman","meta":"Loper","link":"","content":"Hoi ik ben Thalita Holleman, 46 jaar en getrouwd met Arjan Holleman (teamlid basiskamp team Oud-Beijerland) en moeder van 2 prachtige dochters.\n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n

\n
\n <\/a>\nHoi ik ben Thalita Holleman, 46 jaar en getrouwd met Arjan Holleman (teamlid basiskamp team Oud-Beijerland) en moeder van 2 prachtige dochters.\n

\nIk werk 3 dagen per week in de horeca bij Voorwinden in s-gravendeel. Voor mij wordt dit de eerste keer dat ik mee gaat doen met de roparun.\nHardlopen is mijn passie, Ik heb 2x de marathon gelopen in Rotterdam en gaat graag sporten in de sportschool.\n

\nMijn motivatie om mee te doen is dat ik te maken heb gehad met mensen in mijn familie zijn te komen overlijden aan deze ziekte en dat mijn vader ook deze ziekte heeft gehad, hij is gelukkig genezen en weet dat de behandelingen heel veel geld kosten. Daarom ga ik meelopen om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor dit goede doel.\n

\nHelp ons en doneer, ieder bedrag is welkom.\n <\/div>\n<\/div>\n"}},{"name":"","type":"grid_item","props":{"title":"Veronique Nagtegaal","meta":"Fietser","image":"images\/teamleden\/DoorkomstOBL_Veronique.jpeg","content":"Hoi, mijn naam is Veronique Nagtegaal en ik ga voor de 5de keer mee met team Oud-Beijerland. Nadat mijn vader, Leen Nagtegaal, met veel enthousiasme verhalen en ervaringen over zijn eerste deelname vertelde, wilde ik ook graag mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel. \n

\n
Mijn motivatie<\/a>\n\n\n

 

 

 

 

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Menu

Wilt u een bijdrage overmaken?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Social Media